Hubelino kocke so izjemno prljubljene
Blagovne znamke

S kockami Hubelino lahko osvojite vsako otroško srce

Kocke že od nekdaj veljajo za izjemno priljubljeno vrsto igrač. Še posebej mikavne so tiste iz lesa, ki so odete v lepe pisane barve. Pri izbiri kock pa je dobro biti pozoren tudi na proizvajalca. V tem hipu so izjemno priljubljene Hubelino kocke, s katerimi lahko osvojite še tako zahtevnega malčka. Sicer pa kocke omenjenega proizvajalca na trgu veljajo za novo generacijo kock. A bolj kot to je za starše in skrbnike pomembnejše, da takšne igrače pri otrocih spodbujajo veliko mero kreativnosti.

Pri sestavljanju kock otroci na zelo učinkovit način razvijajo prostorsko zaznavo, načrtujejo, logično razmišljajo, ne nazadnje tudi opazujejo ter analizirajo povsem preproste, a pomembne fizikalne zakonitosti.

Iz česa so izdelane Hubelinove kocke

Omenili smo, da so za otroke še posebej dobrodošle lesene igrače, kot so leseni vlakci, lesene kocke, … Kljub temu pa so lahko takšne igrače izdelane tudi iz drugih, prav tako kakovostnih in zdravih ter varnih materialov. Hubelino kocke so narejene iz visokokakovostne ABS plastike.

Hubelino kocke so narejene iz ABS plastike
Hubelino kocke s katerimi sestavite poljubno stezo za frnikole

V ospredje postavljamo Hubelino PI kocke, ki so po kakovosti oziroma po materialu povsem primerljive s kakovostjo originalnih kock. Odlična novica je tudi to, da so z originalnimi kockami povsem kompatibilne.

Kaj vsebuje komplet Hubelinovih PI kock

Kocke Hubelino PI vključujejo kar 99 različnih delov. V kompletu se skriva 29 drč za frnikule, 65 elementov za grajenje, 4 frnikule iz kovine, osnovna plošča ter priročnik.

Z izbiro tovrstnih kock priznanega proizvajalca bo vaš dom prav kmalu postal prava mala ustvarjalna delavnica. Ker komplet vsebuje toliko različnih kosov oziroma elementov, je še toliko pomembneje, da otrokom v domu zasnujete posebno mesto zanje. Da se bodo malčki med igro še bolj zabavali in bodo tudi dlje časa kreativni, poskrbite za najudobnejšo podlogo.

Za koga so Hubelino kocke primerne

Kljub temu da se nad Hubelinovimi kockami navdušujejo tudi najmlajši junaki, pa naj se z njimi ne igrajo otroci, ki so stari manj kot tri leta. V kompletu so namreč prisotni tudi manjši deli, ki bi jih takšni malčki kaj hitro nesli v usta.

Kocke so torej dobrodošla izbira za vse otroke, starejše od treh let. Z njimi jih lahko razveselite za rojstni dan ali ob kateri koli drugi posebni priložnosti.